Уреди и кола маски

Коментари и въпроси относно продуктите за депилация и начина им на приложение.

Re: Уреди и кола маски

Мнениеот olivia » 26 Дек 2010, 23:58

Здравейте,
Искам да си избера уред за кола маска и кола маска,за домашна употреба.Спряла съм се на PowerPro 120W,PowerPro 120W lite,TOP PERFORMANCE - 95W.Не мога да разбера има ли някаква основна разлика между уредите?Относно пълнителите ,какви да избера и колко ?Един пълнител за какво покритие на тялото ще ми стигне? Как се използва нагревателя,когато искам да нанасям на определния участък трябва ли да извадя пълнителя от нагревателя?

Весела Коледа и Щастливо посрещане не Новата Година!
olivia

Мнениеот teo75 » 04 Яну 2011, 13:40

Привет!
От продуктите, които получих днес, имам и 2 броя кола маска. Пред вид изминалите празници, не успях сега да си поръчам уред за загряване и за това бих искала да попитам и за този вид кола маска - мога ли у дома на водна баня или в микровълновата да ги загрявам, за да я ползвам? Става дума за Натурална кола маска с пчелен восък и за Липоразтворима крем-кола маска с азулен, цинк и титан.
Предварително благодаря!
teo75

Мнениеот Amritalab » 04 Яну 2011, 18:44

:-! Най-напред: Честита Нова Година на всички! Много здраве, успехи и усмивки! :ymhug:

Сега - по ред на номерата ;)
1. Olivia, и трите нагревателя са от най-висок клас, като разликите са следните:PowerPro и TopPerformance са с вграден регулируем термостат, което е необходимо когато уреда трябва да стои дълго време включен (с цел да не се прегрее кола маската) - например в салон. Power Pro Light няма вграден терморегулатор. За употреба в домашни условия този уред е много добър, тъй като режимът на работа предполага използването на уреда докато е включен. Много потребители използват този модел като нагряват пълнителя, изключват кабела и използват уреда без кабел за 15-на минути, след това набързо загряват отново и повтарят. Разбира се, това е индивидуално и зависи от потребителя и бързината с която се работи. Top Performance има вакуумна стойка, с която може да направите същото - да я закрепите за гладка повърхност и да работите само с уреда. Всички посочени уреди се отличават с голяма мощност и бързо загряване, което спестява време. Като цяло не се препоръчва изваждането на патрона от нагревателия - именно затова нагревателите са с ергономична форма.
По отношение на видовете пълнители кола маска - за бикини зоната (и изобщо за чувствителните зони) най-добрият избор е крем кола маска с титаниев диоксид Azzurra или Rosa. За по-големите зони на тялото - ръце, крака, гръб (при мъжете), препоръчваме по-тънкослойната кола маска Класика или при по-суха кожа - кола маска от серията Супер Перла (Super Nacre).

2. teo75, привет отново! Ако е необходимо да се справите с подръчни средства, Ви съветвам да загреете патрончето на водна баня или на микровълнова фурна, като проверявате от време на време дали кола маската е придобила работен вискозитет - накланяте патрончето и ако е с консистенция на гъст сироп и се стича лесно, значи е готова за употреба. Препоръчвам Ви за раздвижите ролката на една лента преди да започнете епиалцията. Ролонът трябва да върви леко и да оставя плътен, равномерен филм. Ако в процеса на работа кола маската изстине, трябва да я загреете отново. Важно е също да не я прегреете (да не е като вода), защото може да потече покрай ролката и да Ви изгори. Патрончето може да се нагрее значително отвън, затова вземете мерки да не се изпарите. В сравнение, работата с нагревател е значително по-лесна: кола маската се нагрява равномерно в целия си обем и температурата се поддържа стабилна за по-дълъг период от време; няма опасност да се изпарите и се работи по-лесно и чисто; не се налага да прекъсвате често епилацията, за да нагрявате допълнително патрончето и т.н. Комплектите за епилация, които предлагаме покриват целия ценови диапазон, започвайки от 29лв. (Комбо кит за кола маска Deppy) до 132лв. (Комплект за топла и студена кола маска) - по-подробна инфомация можете да намерите тук.

Надявам се, че отговорих на въпросите Ви, но ако имате нужда от допълнителна помощ, ще се радвам да ви бъда от полза. ;;)
Аватар
Amritalab
Администратор

Мнениеот teo75 » 05 Яну 2011, 16:50

Благодаря от сърце! :)
teo75

Мнениеот teo75 » 08 Яну 2011, 21:31

Пак съм аз :ymblushing:
Искам да попитам за Комплект за Епилация LOGI. Сега попаднах на него, но гледам, че е "изчерпано". Питането ми е, дали ще има пак, и ако "Да", каква му е цената? Изглежда ми много добре, направо моят комплект. Е, ако няма да го има повече, съм се спряла на един от вариантите, които вие ми предложихте - цената наистина е повече от приемлива - Комбо кит за кола маска Deppy.
Отново Благодаря от сърце! :x
teo75

Мнениеот Amritalab » 10 Яну 2011, 18:02

:-h Добър избор! Ще имаме от комплектите Logi в началото на другата седмица - най-добре проверявайте в сайта - колегите бързо опресняват инфомацията.
Аватар
Amritalab
Администратор

Мнениеот zori_1983 » 03 Мар 2011, 10:00

Здравейте

Кой от двата комплекта бихте ми препоръчали за домашна употреба Персонален комплект за Епилация Le Fruttos или Комплект за Епилация LOGI???
zori_1983

Мнениеот Jujinka » 18 Мар 2011, 23:46

Здравейте!
Много искам да си закупя някакъв комплект за кола маска, немога да преценя сама какъв. Прочетох всички мнения до тук и съм твърдо решила че ще поръчам от този саит, НО Комплект за Епилация LOGI непише какво производство е на другите пише че са от Италия този от къде е ? Или пък Персонален комплект за Епилация Le Fruttose, какво е предимството на първия, че е по скъп? може би терморегулацията и начина на използане? А какво мислите за този Персонален комплект за Епилация Le Fruttose там прочетох за терморегулатора, но никъде не видях за колко минути загрява това също е важно.Немога да избера, МОЛЯ препоръчайте ми кой да си купя.
Благодаря предварително! Поздрави!
Jujinka

Мнениеот Amritalab » 19 Мар 2011, 16:13

Здравей Jujinka. Напълно разбираемо е че си се объркала, защото продуктите са доста. И аз самата се обърквам понякога и трябва да ръчкам колеги, особено за по-новите неща :)
Сега по ред на въпросите ти. Уредите Logi (чете се Лоджи) и Top Performance също се доставят от Италия и ще добавим тази информация - благодаря ти, че си обърнала внимание. Разликата с нагревателя Le Fruttose е в това, че Лоджи има по-голяма максимална мощност, загрява по-бързо, има по-дълъг кабел, прозорче за следене на кола маската и (според мен) малко предимство предвид по-гладките си форми. Тук трябва да се каже, че веднъж разтопена кола маската, уреда няма отношение към качеството на самата епилация. Т.е, неависимо, кой от двата уреда се използа, резултатите при правилна употреба и използване на подходящи продукти ще бъде сходен. Уредът Le Fruttose е с максимална мощност 45W, нагрява средно за около 20-30 минути. Ако кола маската е държана на стайна температура и да речем сменяш един пълнител с друг може да се загрее и по-бързо. И обратно, ако пълнителя е седял nа по-хладно място или сезона е такъв (напр. зимата) , ще отидем в горния диапазон на времето. Разбира се, за домашни условия всеки сам трябва да прецени, кое е по-важно. Още веднъж искам да наблегна на това, че и двата варианта са чудесен избор за епилация в домашни условия и ще постигнете еднакви резултати с единия или другия при правилна употреба. Надявам се, че съм ти била ползена, но ако имаш допълнителни въпроси, ще се радвам да ти бъда от полза.

Приятен уикенд. :ymhug:
Аватар
Amritalab
Администратор

Мнениеот Jujinka » 19 Мар 2011, 18:14

Благодаря много за бързия отговор! Сега всичко ми стана ясно :))) Ще избера Logi ;) Като го пробвам пак ще пиша.
Поздрави!
Jujinka

ПредишнаСледваща

Назад към За епилацията