Уреди и кола маски

Коментари и въпроси относно продуктите за депилация и начина им на приложение.

Re: Уреди и кола маски

Мнениеот Jujinka » 22 Мар 2011, 16:27

Здравейте! Днес си получих комплекта и съм мн доволна! Наистина се работи лесно, мн ми хареса и олиото! Гледах сайта пак за да намеря Ваш адрес в София, но не успях. Често пътувам и бих искала да мога да си избирам кола маска, а и да не плащам за доставка. Ако имате магазин моля напишете адреса му! :-c
Поздрави! :ymhug:
Jujinka

Мнениеот Pepina » 07 Апр 2011, 12:37

Здравейте. Смятам да си направя подарък и се спрях на комплекта Logi.Наред с него искам да добавя и няколко ролона за кола маска. Интересува ме коя кола маска бихте ми препоръчали за деликатните зони ( горна устна ,лице ,бикина зона ).Благодаря
Pepina

Мнениеот Amritalab » 07 Апр 2011, 18:01

Привет:) Добър избор! За делиактни зони идеална работа ще Ви свършат кола маските с титаниев диоксид от линията "Класика" - Rosa или Azzura - епилацията с тях е почти безболезнена. Ако имате други въпроси - ние сме на линия. :-bd
Аватар
Amritalab
Администратор

Мнениеот mariela » 12 Апр 2011, 16:06

Бих искала да попитам каква е разликата между нагревателите : Power Pro, Top preformance, Logi 95W и нагревателя от промоцията Deppy.
Разликата само в времето на загряване на кола маската ли е или и в потдаржането на температурата и всички ли са с кабел?
Интересуваме също каква кола маска препоръчвате за интимните зони при здрав косъм?
mariela

Мнениеот Amritalab » 13 Апр 2011, 17:16

Здравейте, mariela! Благодаря за въпроса. Уредите Power Pro и Top Performance за професионални и са създадени за многочасова, ежедневна работа. Те са по-мощни, т.е. загряват кола маската по-бързо и имат вграден терморегулатор, благодарение на който кола маската се поддържа в подходяща работна консистенция. Уредите Logi 95W и Deppy са идеални за домашни условия. Logi е по-мощен и с по-егрономичен дизайн, докато Deppy е най-икомоничен от гледна точка на бюджета. Всички уреди се продават окомплектовани с кабели и гаранционни карти.
Аватар
Amritalab
Администратор

Мнениеот marianasot » 18 Апр 2011, 14:19

Здравейте!регистрацията ми е от днес в сайта,но от много време ви следя.Имам намерение да поръчам ето този уред:http://amritalab.eu/arcocere/uredi/power_pro_wax_heater
Поръчката единствено ,чрез сайта ли се осъществява,нямате ли в София магазин?
За София доставката е безплатна ,нали?Каква е дължината на захранващия кабел?И гаранцията на този уред е 36 месеца ,нали?
marianasot

Мнениеот Nidi » 19 Май 2011, 21:40

Здравейте! Преди няколко месеца си закупих комплект LOGI 95W. Използвах го два пъти и съм изключително доволна. Но последният път забелязах, че като се сложи пълнител с кола маска в уреда отстрани над прозрачния екран за следене на количеството кола маска се разтваря съединението на двете страни на уреда. Освен това корпуса много се загрява, което води до неудобство при работа.
Въпросът ми е как и къде мога да направя рекламация? Благодаря Ви предварително!
Nidi

Мнениеот Amritalab » 21 Май 2011, 08:01

Здравейте NiDi. Най-лесният начин за решаване на възникналия (този или друг) проблем е да се обадите на телефоните в офиса за уточняване на проблема и колегите ще Ви обяснят как точно да процедирате. Необходимо е да сте запазила гаранционната си карта. Ако имате допълнителни въпроси, може да ми пишете на ЛС. Във всички случай проблемът ще бъде отстранен бързо.

Поздрави и Весели празници. :)
Аватар
Amritalab
Администратор

Мнениеот СлЪнЧиЦе » 04 Юни 2011, 13:10

Здравейте! От доста време искам да си поръчам уред за кола маска...и най-накрая се реших да го направя от вашия сайт! Проблема е че се колебая между комплект Logi, Le Fruttose и Arcocere ... Прочетох всички мнения във форума иии клоня към Logi в сравнение с Le Fruttose , но пък Arcocere е с термостат... и наистина не знам кое да избера! Моля за помощ :)
СлЪнЧиЦе

Мнениеот kikojunior » 07 Юни 2011, 13:44

Здравейте,ако си купя PowerPro 120W освен Хипоалергенна кола маска с талк, цинк и титан,която съм си избрала и ленти за кола маска ,какво друго ми е необходимо ,за да си правя сама кола маска в къщи?Какви ленти за кола маска ми препоръчвате?
Благодаря :) :)
kikojunior

ПредишнаСледваща

Назад към За епилацията