Уреди и кола маски

Коментари и въпроси относно продуктите за депилация и начина им на приложение.

Re: Уреди и кола маски

Мнениеот Amritalab » 07 Юни 2011, 13:52

kikojunior написа:Здравейте,ако си купя PowerPro 120W освен Хипоалергенна кола маска с талк, цинк и титан,която съм си избрала и ленти за кола маска ,какво друго ми е необходимо ,за да си правя сама кола маска в къщи?Какви ленти за кола маска ми препоръчвате?
Благодаря :) :)

Здравейте. За направа на епилация у дома, Ви е необходимо равно и стабилно място за сядане или лягане (ако някой друг ще Ви прави епилацията). Освен ленти и кола маска, бих Ви препоръчала и почистващо и успокояващо масло. В началото особено, ако нямате опит може да остане някъде кола маска по тялото, която може да залепне по дрехи, чаршафи и др. Хипоалергенната кола маска, която сте си избрали е по-гъста, кремообразна и е много добра за бикини зона, мишници и др. Ако Ви е по-трудно да я нанесете, я загрейте малко повече (но не прекомерно). За големите зони - ръце, крака, гръб, гърди (напр. при мъже) бих Ви препоръчала серията Супер Перла (Super Nacre) или кола маска Класика.
Лентите за кола маска са с ненадминато качество и опасност от скъсване или изцапване няма.
Мисля, че съм отговорила на въпросите Ви, но ако имате нужда от допълнителна помощ ми пишете на ЛС.

Поздрави и хубав слънчев ден :)
Аватар
Amritalab
Администратор

Мнениеот Amritalab » 07 Юни 2011, 13:58

СлЪнЧиЦе написа:Здравейте! От доста време искам да си поръчам уред за кола маска...и най-накрая се реших да го направя от вашия сайт! Проблема е че се колебая между комплект Logi, Le Fruttose и Arcocere ... Прочетох всички мнения във форума иии клоня към Logi в сравнение с Le Fruttose , но пък Arcocere е с термостат... и наистина не знам кое да избера! Моля за помощ :)

Здравей мило слЪнЧиЦе :). Който и уред да избереш от трите, ще си направиш идеална епилация у дома. Трите уреда се различават по-своята мощност (време на загряване), форма и ергономичност, наличие или не на термостат и ...разбира се естетичност. Въпрос на лично предпочитание е какво да си избереш, но качеството на епилацията не зависи от това :). И с трите уреда крайнията резултат трябва да бъде същия.
Желая ти хубав и слънчев ден :)
Аватар
Amritalab
Администратор

Мнениеот СлЪнЧиЦе » 07 Юни 2011, 14:37

Tъкмо се реших да взема logi и е изчерпан... ще почакам май :)
СлЪнЧиЦе

Мнениеот takif » 07 Авг 2011, 20:48

Здравейте!
Като абсолютно начинаеща преди няколко години започнах да се епилирам с вашите продукти. Мога да похваля себе си, че се справям много добре, но продуктите ви заслужават по-голяма похвала.

Поводът, по който ви пиша е, че известно време ще живея в чужбина и запасите ми вече са на привършване. Имате ли клиенти в чужбина-ЕС и ако-да, как процедирате с тях? Благодаря!
takif

Мнениеот Amritalab » 11 Авг 2011, 12:38

Здравейте takif,

Благодарим Ви за високата оценка! Имаме професионални и частни клиенти в чужбина, като обикновено процедираме по следния начин: след като получим заявката изчисляваме обема и теглото на пратката, за да определим цената на транспорта. Преди да обработим и изпратим поръчката, ще знаете каква е общата сума и колко време ще отнеме доставката. Вече има доста спедитори, които обслужват голяма част от Европа при много разумни транспортни такси, но разбира се, крайната цена е функция на обем, тегло, дестинация, срокове и т.н. Плащането е авансово - по банков път.

Другият вариант е да спедираме продуктите до адрес на Ваши близки в България, които да Ви ги изпратят с колет или по автобус. В този случай се прилагат стандартните ни условия за доставка. Ако имате нужда от допълнителна информация - ние сме на линия. :)
Аватар
Amritalab
Администратор

Мнениеот animirka » 26 Авг 2011, 10:27

Моля да ми помогнете при избора на уред!Колебая се между двата комплекта Комбо Кит или Логи?Ще използвам уреда в домашни условия,но даржа на качеството,защото прочетох много коментари,че е важно колко вата е уреда и т.н. и направо се обърках.Моля Ви,помогнете ми със съвет!
animirka

Мнениеот Amritalab » 26 Авг 2011, 12:02

Здравей animirka. Разбираемо е колебанието ти по отношение избора на подходящ уред, но се надявам да мога да ти помогна.
И така - качеството на епилацията и при двата избрани от теб варианта, би трябвало да е абсолютно еднакво. Казано с други думи, веднъж разтопена кола маската (без значение с кой от двата уреда) резултата зависи от типа кола маска, окосмение, техника на прилагане и т.н, но не и от самия уред. По-голямата мощност на уреда е предимство в следните случаи - а) изисква се по-бързо загряване; б) околната температура в помещението е по-ниска; в) работим с по-високотопим продукт - последното рядко е фактор при съвременните продукти; г) работим с нормален продукт, който желаем да "втечним" повече с цел по-лесно нанасяне - това е дълбоко погрешно схващане, че по-голямата течливост при по-висока от нормалната температура ще доведе до по-добри резултати; д) работим с нормален продукт, който желаем да "втечним" повече с цел нанасяне на по-голяма зона, напр. гръб - това също е нож с две остриета и е най-добре да се използва подходящ тънкослоен, нискотопим продукт, но е допустимо ако околната температура е по-ниска от нормалните; е) при смяна на пълнителя, особено когато новият е държан в по-хладно място - това се случва често, дори през лятото тъй като ако температурата е висока може да се получи разтичане на съдържанието и изцапване и затова се препоръчва да се държи на хладно място, в изправено положение.

По-голямата мощност има и своите недостатъци - а) опасност от силно прегряване и прекомерно втечняване. След определени граници, това променя свойствата на продукта и резултатите може да варират; б) свикваме с "по-течливата" консистенция и можем да получим неоптимални резултати - това е рядко явление, но се среща; в) Нагряване на корпуса, което може да не е комфортно - случва се при много продължителна работа и включване - среща се рядко наистина, но е хубаво да се има предвид - В случай, че се получи това, най-добре е да се извади кабелчето докато се охлади достатъчно.

При Комбо Кит уредът е с по-малка мощност, но е с вграден термостат, който след достигане на определена и фиксирана температура изключва автоматично загряването и така и дори да се забрави уреда включен, няма да се прегрее твърде много кола-маската. Обичайно в рамките на една епилация, когато за едно нормално окосмено женско тяло се изразходва около 1-1.5 пълнителя това отнема около 40-60 мин. и такова прегряване е малко вероятно, НО....Ако звънне телефона и се унесем в разговор.... :) .

Освен по своите технически характеристики, тези два апарата се отличават и по своите естетически характеристики (като стил, визия) и ергономичност при работа, които са строго субективни.

Но, за да завърша там откъдето започнах - веднъж разтопен продукта до правилните работни характеристики, уредът има по-малка или дори несъществена роля.

Надявам се, че съм успяла да ти помогна при избора, но ако имаш още колебания, можеш да ми пишеш на ЛС.

Желая ти хубав и слънчев ден. :)
Аватар
Amritalab
Администратор

Мнениеот animirka » 27 Авг 2011, 17:42

Blagodarq Vi za profesionalniq savet.Az reshih i si pora4ah komplekta kombo kit za 59.99lv.Kato go polu4a i izprobvam shte spodelq.
animirka

Предишна

Назад към За епилацията