миши написа:Здравейте и от мен

и аз се спрях на вашата козметика и моля за съвет ,какъв точно продукт да си взема .
Обяснявам-аз съм на 29 години и кожата ми е смесена към мазна/леко в областа на носа и брадичката/,по думите на дерматолога с който се консултирах и много дехидратирана.Имам и петна от акне преди, слънце и след бременност.Но най-големия ми проблем са комедоните,които при мен са много,ситни,трудни за почистване-стоят като запечатани.Моля да ми препоръчате продукти,които да ме избавят от тези ужасни черни точки и да ми помогнат да не се образуват нови.Мисля си за може би - скраб,маска за 1-2 пъти седмично ползване и хидратиращ крем .
Предварително благодаря !
Здравейте, миши

Във вашия случай най-добре да използвате следните продукти:
1.
Крем с гликолова киселина - много добър продукт за регенериране на кожата и постепенна, щадяща ексфолиация. Нанася се като нощен крем - всяка вечер на почистена с тоалетно мляко и/или тоник кожа. Той ще помогне да се намали плътността на кожата, ще ексфолира пигментните петна и ще стимулира производството на нови епидермални клетки. Имайте предвид, че е важно да не се излагате на прекомерно слънце след употребата на продукти с гликолова киселина, тъй като кожата става по-уязвима от вредните лъчи.
2.
Слънцезащитен крем с UVA/UVB филтър - идеален за дневен крем - хидратира и защитава кожата от "фото стареене". Консистенцията е лека и попива в кожата без да я омазнява, не оставя бели следи.
3. Маска "Депигментин" - избелващ продукт, създаден на основата на извлек от мечо грозде, много подходящ за есенно-зимния сезон. Избелва пигментните петна и възпрепятства появата на нови. Може да я нанасяте 1-2 пъти седмично, на почистена кожа. За максимален ефект е желателно да се комбинира с
Активен серум "Депигментин" и
Избелващ лосион "Депигментин".
4. За ефективна борбра с комедоните (черните точки), Ви препоръчвам
Детокс маска за дълбоко почистване на мазна, смесена и акнетична кожа - прилага се 1-2 седмично и за финал се нанася хидратиращ крем.
Надявам се да съм била полезна