Кои продукти да избера

Коментари и въпроси относно козметичните продукти за лице и начина им на приложение.

Кои продукти да избера

Мнениеот raynapetrova » 11 Апр 2013, 16:34

Здравейте :-h ,
Аз съм на 15 години и имам мазна, чувствителна кожа(рядка и трудна за поддържане комбинация [-( ). Най- големият проблем е, че по цялото ми лице има стотици ситни пъпчици, комедони, а в Т зоната- и черни точки.На места има и възпалени участъци (най вече по челото).Борбата ми с проблемната кожа започна когато бях само на 12 и продължава до ден днешен.
Моята козметичка ми препоръча вашата козметика наскоро.Искам да и помоля да ме ориентирате и помогнете да избера най-подходящите за мен продукти за лице.
Благодаря ви предварително!
Райна :)
raynapetrova

Re: Кои продукти да избера

Мнениеот Amritalab » 15 Апр 2013, 14:22

Здравейте raynapetrova :) За Вашия случай препоръчваме следните продукти:
1. Тоник "Роза"- универсален тоник за почистване на себума и замърсяванията - всяка вечер
2. Анти-акне крем с 8% гликолова киселина - нежно ексфолира и изтънява кожата, създава кисела среда и предотвратява появата на акне и комедони - всяка вечер до постигане на желания ефект.
3. Хидратиращ слънцезащитен крем SPF 25 - всяка сутрин, на чиста кожа - лека формула, която не омазнява кожата и не запушва порите, предотвратява появата на петна от UV лъчи
4. Детокс маска за дълбоко почистване на мазна, смесена и акнетична кожа - веднъж седмично (след или вместо почистване на комедони) - стяга порите и адсорбира излишния седум, избистря тена.
5. Акне коректор - вечер, само на акнетичните възпаления.

Ако имате още въпроси - на линия сме ;)
Аватар
Amritalab
Администратор

Назад към За козметиката за лице