маски за лице и серуми за околоочния контур

Коментари и въпроси относно козметичните продукти за лице и начина им на приложение.

маски за лице и серуми за околоочния контур

Мнениеот radosveta77@abv.bg » 17 Яну 2015, 10:30

Здравейте, моля ви да ми препоръчате маски за лице за смесена кожа/на 38години съм/ и продукти за околоочния контур както и всичко подходящо за кожата на тази възраст! Искам кожата ми да не губи свежест и блясък и мисля, че вие ще ми помогнете!!!Предварително ви благодаря!
radosveta77@abv.bg

Re: маски за лице и серуми за околоочния контур

Мнениеот Amritalab » 21 Яну 2015, 21:44

Здравейте, Радосвета!

За да поддържате кожата си свежа и да не губи блясък Ви препоръчваме следните продукти:
1. Всяка вечер почиствайте с тоник "Роза" и тоалетно мялко "Clean Touch", ако използвате грим;
2. Като нощен крем нанасяйте крем с гликолова киселина, който спомага регенерацията на кожата и има изразен анти-ейдж и анти-акне ефект;
3. Като дневен крем нанасяйте слънцезащитен крем с хидратиращо действие, който предпазва кожата от фотопигментация и осигурява необходимата влага на кожата;
4. Нанасяйте всяка сутрин и вечер от серума за околоочен контур, който попива мигновено и е перфектна основа за грим сутрин и освежава кожата в зоната на очите;
5. Ако е необходимо, преди крема можете да нанесете серум с лифтинг ефект или с хиалуронова киселинав зависимост от търсения ефект;
6. Веднъж или два пъти седмично нанасяйте маска за дълбоко почистване на кожата - детокс или активен въглен.

По-подробни характеристики на всеки от изброение продукти можете да намерите като отворите съответните линкове. Ако имате нужда от допълнителна информация, пишете ни или позвънете на посочените в сайта ни телефони.

Поздрави и успех :)
Аватар
Amritalab
Администратор

Назад към За козметиката за лице