Много съм впечатлена от бързината на доставката

Вашите мнения и коментари относно продуктите и сайта на Амрита.

Много съм впечатлена от бързината на доставката

Мнениеот Стефка Драганова (гр. Камено) » 10 Юни 2009, 14:37

Привет на екипа и потребителите на AMRITA! Много съм впечатлена от бързината на доставката, доброто и учтиво отношение, както и доверието от тяхна страна за което БЛАГОДАРЯ. Все още не съм използвала продуктите, понеже днес пристигна поръчката ми, надявам се да е положителен резултата. Ще се радвам да бъда техен редовен клиент, още веднъж БЛАГОДАРЯ
Стефка Драганова (гр. Камено)

Re: Много съм впечатлена от бързината на доставката

Мнениеот Fairy of Inspiration » 05 Ное 2009, 12:58

Преди малко ми доставиха поръчката, която си направих чрез вашия сайт. Искам да благодаря за бързото и коректно обслужване, продуктите много ми харесаха, нетърпелива съм да ги пробвам...
С пожелания за успешен бизнес!!! :ymapplause:
Есин ХАЛИЛ - Разград
Fairy of Inspiration

Мнениеот silveto » 22 Дек 2009, 12:56

Здравейте, аз също съм впечатлена от начина на работа и бързината на доставката. Всичко е толкова улеснено, удобно и бързо, че чак не ми се вярваше.Продуктите са с много добро качество, изпраобвани са. Спечелихте ме, като клиент.
silveto

Мнениеот lioni_86 » 03 Авг 2010, 09:33

Аз също искам да изкажа калко съм благодарна за бързото и коректно обслужване. Сега получих поръчката си и чакам да стане готова колата да я пробвам. Изключително съм Ви благодарна за корекността, и не на последно място доставчика беше усмихнат и любезен( казвам го защото са идвали доставчици които почти са ме разплаквали). За в бъдеще съм Ви гарантиран клиент Amritalab. Лек ден на всички!
lioni_86

Мнениеот Kristina » 13 Сеп 2011, 18:28

Здравейте,

Днес получих поръчката си. Прави ми впечатление, че по - голямата част от пълнителите за кола маска са се разтекли и са налепили и оплескали всичко около тях. Бих била благодарна, за вбъдеще да предвидите някаква семпла опаковка, или да предупредите доставчика да ги съхранява по специален начин.

Поздравление за добрата работа !
Kristina

Мнениеот Amritalab » 13 Сеп 2011, 19:31

Здравейте Кристина. Съжаляваме за проблемите ви с пълнителите. За да изясним проблема с куриера, ще ви помоля да се свържете с нас на ЛС или на телефоните в сайта за да можем да проследим пратката и да видим защо се е получило това.

Приятна вечер.
Аватар
Amritalab
Администратор

Мнениеот megislava » 21 Окт 2012, 17:25

Здравейте.
Въпреки че последните мнения във форума са доста стари се надявам той да се следи и да получа отговор.
Полвам продуктите на марката (апарат за кола маска, пълнители, ленти) от около година. Последните, които закупувам са с различна консистенция (пълнители) и цвят от тези, които съм ползвала до момента. Съответно и резултата е доста незадоволителен. Последните ленти, които купих буквално залепнаха и се разнищиха по кола маската вместо да я отлепят. Не съм променила техниката на ползване.
Държа да остана ваш клиент, но разликата в качеството на продуктите ви ме притеснява. Моля за вашето обяснение за това.
megislava

Мнениеот Amritalab » 22 Окт 2012, 12:02

Здравейте Мегислава. Продуктите за епилация които предлагаме са висок клас, сертифицирани и с оригинален произход италиански продукти.
Качеството на кола маската не е функция на цвета, както и консистенцията и. Последната варира през различните сезони и това важи за всички производители. За да можем да Ви отговорим максимално изчерпателно, ще ни бъде необходима повече информация - номер на поръчка, име или телефон за връзка. Може да ги изпратите на ЛС или ако желаете се свържете с нас на обявените в сайта ни телефони. По повод оплакването Ви от качеството на лентите, съм силно озадачена тъй като това е един от най-добрите продукти на пазара и досега подобни проблеми не сме констатирали. Ако желаете може да посетите нашия шоурум, където наш инструктор може да ви демонстрира и/или епилира със същите продукти и да се вземе последващо отношение. В този случай позвънете предварително за да се уточни срещата с демонстратора.

Поздрави и успешен ден.
Аватар
Amritalab
Администратор

Мнениеот megislava » 24 Окт 2012, 09:54

Благодаря ви за отговора. Последните няколко пъти съм закупувала продуктите директно от офиса ви. Разбирам, че не цвета е определящ за качеството на пълнителите. Но ми направи впечатление разликата с продуктите, които съм ползвала до сега. Консистенцията на пълнителите (роза, арган, алое) е лепкава и залепва по кожата, като не успявам да я отделя с лентите.
До този момент съм била много доволна от качество и резултат от продуктите и ме озадачи тази промяна, поради което си позволявам я да коментирам във форума.
megislava

Мнениеот Amritalab » 25 Окт 2012, 09:04

Здравейте отново. Мисля, че ми се изясни Вашият проблем. Най-вероятно, поради по-ниските есенни температури, след нанасяне на продукта върху кожата, той се сгъстява по-силно и в резултат става доста по-леплив и се отнема по-трудно с лентата (която се е разкъсала). Най-лесното решение е: а) да загреете кола маската до малко по-висока температура, за да стане малко по-течна преди нанасяне, но не прекомерно течна; б) да нанесете на по-малки зони, т.е нанасяте една до две ширини на ролона и изтегляте и в) ако желаете може да използвате натуралната кола маска, която е по-тънкослойна и малко по-бавно се сгъстява. Вярвам, че след това резултатите ще бъдат отлични. И все пак ако имате нужда от допъпнителна помощ, може да се свържете с мен на ЛС или на телефоните в сайта.

Поздрави и хубав ден :)
Аватар
Amritalab
Администратор

Следваща

Назад към Мнения и коментари