Пигментация по лицето

Коментари и въпроси относно козметичните продукти за лице и начина им на приложение.

Пигментация по лицето

Мнениеот kikiniki » 15 Юни 2020, 13:13

Добър ден. Какво бихте ми препоръчали за премахване или избелване на пигментни петна. Кожата ми е от нормална към чувствителна. След бременността ми, ми се появиха на челото и скулите.
kikiniki

Re: Пигментация по лицето

Мнениеот Amritalab » 17 Юни 2020, 18:44

Здравейте!

За ефективно избелване на пигментни петна, Ви предлагаме следната комбинация от продукти:
1. Лосион "Депигментин" - за ежедневна хигиена и деликатно избелване (вечер);
2. Маска "Депигментин" - 2-3 пъти седмично; Много ефективен продукт, на основата на "алфа арбутин" - натурален извлек от мечо грозде. Тъй като има хора със специфична чувствителност към тази съставка, е желатено да се направи тест за алергия 24 часа преди да се нанесе на цялото лице - втрива се малко количество от маската на дискретно място - до ухото, например и се следи дали ще се появи зачервяване, сърбеж или подпухване на третираното място.
3. Хидратиращ слънцезащитен крем SPF 25 - като дневен крем
4. Киселинен АХА крем с 8% гликолова киселина - като нощен крем. Представлява специален крем, който дава възможност за щадящо излющване и обновяване на кожата, и подобрява ефекта на депигментиращите продукти.

Като цяло, есенно-зимния сезон е по-подходящ за депигментиращи процедури, но ако прекарвате повече време на закрито и не се излагате на директно слънце, може да започнете и сега.
Поздрави!
Аватар
Amritalab
Администратор

Назад към За козметиката за лице