Питанки и предложения

Място за мнения и дискусии по теми, които не се отнасят към останалите форуми.

Питанки и предложения

Мнениеот teo75 » 07 Окт 2010, 12:51

Здравейте,
страшно много харесвам Вашите продукти и безумно се радвам, че вече може да се сдобием с тях по този начин.
Тук бих искала да Ви попитам: Дали ще имате продукти за коса/ скалп? Предвид качеството и ефективността на продуктите, които предлагате към момента съм сигурна, че ако имате шампоани и други продукти за коса, те ще са тези, които ще използвам без колебание.
Имам и още един въпрос: Имам проблем със себореен дерматит или по-скоро с невродермит - проявява се когато съм под силен стрес, тревога, нервност... Изразява се в сърбящи зачервявания (кръгли червени петна) по скалпа, които ако не взема своевременно мерки (обливам се с отвара от смрадлика, лайка), стават на рани, кори... нещо ужасно... Дали имате подходящ продукт за профилактика и лечение на нещо такова, а ако нямате, дали ще имате?!?
Въпросите ми са плод на НЕ желанието ми вече да ходя при дерматолози, защото те по никакъв начин не могат да решат проблема. Всички, при които съм ходила, както и тези при които са ходили мои познати със същият проблем, изписват едно и също - костикостероидни лекарства, мазила... след като се приключи с тях, нещата са в пъти по-зле. Така и стигнах до моят си начин - безобидна и Ефикасна отвара от билки + хомеопатични продукти - Калкареа карбоника и Ликоподиум.
Предварително благодаря за отговора и търпението Ви! :ymhug:
teo75

Re: Питанки и предложения

Мнениеот blacky » 11 Яну 2012, 13:42

Здравейте, искам да попитам кога очаквате да имате наличност от крема за дълбока хидратация с хиалуронова киселина, колаген и еластин ?Също така ме интересува дали се предлага в по-малка опаковка - например 50 мл. и на каква цена?
blacky

Мнениеот Amritalab » 13 Фев 2012, 19:51

Здравей blacky. Анти-ейдж кремът с хиалуронова киселина вече е наличен.
Можеш да го видиш тук.
Аватар
Amritalab
Администратор

Мнениеот Daniela » 31 Мар 2015, 14:15

Здравейте! От скоро ползвам Вашите продукти за лична употреба и съм много доволна. Имам един единствен коментар относно магазина Ви. Обикновено имам възможност да отида до там в самия край на работния ден, но вече два или три пъти в рамките на няколко месеца ми се случва да отида малко преди 17:00, разчитайки, че ще успея да се сдобия с нови пълнители, но магазинът вече е затворен.
Daniela

Мнениеот Amritalab » 01 Апр 2015, 17:15

Daniela написа:Здравейте! От скоро ползвам Вашите продукти за лична употреба и съм много доволна. Имам един единствен коментар относно магазина Ви. Обикновено имам възможност да отида до там в самия край на работния ден, но вече два или три пъти в рамките на няколко месеца ми се случва да отида малко преди 17:00, разчитайки, че ще успея да се сдобия с нови пълнители, но магазинът вече е затворен.

Привет! Съжаляваме за неудобството! Шоурумът ни ще бъде преместен на по-удобна локация и ще работи с по-разширено работно време. Като стане готов за работа с крайни клиенти, ще публикуваме актуалния адрес в секция Контакти. Междувременно можете да поръчвате по телефон или интернет :-c
Аватар
Amritalab
Администратор

Назад към Общи приказки