Ребалансиращ крем за мазна и смесена кожа с Алое Вера

Коментари и въпроси относно козметичните продукти за лице и начина им на приложение.

Ребалансиращ крем за мазна и смесена кожа с Алое Вера

Мнениеот poli_je » 06 Май 2011, 22:59

Здравейте,
наскоро пробвах козметиката ви в един козметичен салон и бях очарована. Сега искам да си купя за домашна употреба. Бих ви помолила да ми дадете съвет дали този крем е най-подходящ за моята кожа, която е доста чувствителна, но пък и мазничка, като след задължителното почистване, има нужда от добра хидратация, иначе много се изсушава и се бели (въпреки че използвам меки продукти за почистване). Но не искам и прекалено матиращ ефект.
Та въпросът ми е - това ли е най-подходящият крем за моята кожа и ако не, бихте ли ми препоръчали друг ваш продукт.
Благодаря ви предварително!
poli_je

Re: Ребалансиращ крем за мазна и смесена кожа с Алое Вера

Мнениеот poli_je » 12 Май 2011, 15:58

:-\
poli_je

Re: Ребалансиращ крем за мазна и смесена кожа с Алое Вера

Мнениеот Amritalab » 16 Май 2011, 16:11

Здравей Поли. За твоята кожа може да използваш или кремчето с Алое Вера или хидратиращият крем от серията Saw Palmetto за мазна и смесена кожа. Това са балансирани продукти с подбрани емолиенти и хидратиращи съставки точно за подобен тип кожа. Тези два продукта нямат матиращ ефект и могат да се използват често. Много важно е почистването на кожата да не е агресивно, защото това може да задълбочи проблема. От нашите продукти бих ти препоръчала тоалетното мляко CleanTouch, което е за твоят тип кожа.
Ако имаш допълнителни въпроси относно тези или други продукти, с радост ще ти отговоря.

Поздрави. :)
Аватар
Amritalab
Администратор

Назад към За козметиката за лице