Цени на пакети кола маска и ленти

Вашите мнения и коментари относно продуктите и сайта на Амрита.

Цени на пакети кола маска и ленти

Мнениеот vivianna444 » 22 Май 2011, 12:19

Здравейте,

Аз също много искам да си поръчам от вашите продукти, но ме озадачиха цените на пакетите:

Clasika (http://amritalab.eu/arcocere/kola_maski ... _depilacia)
и
Super Nacre (http://amritalab.eu/arcocere/kola_maski ... _depilacia)

и двата пакета съдържат напълно еднакви продукти с обща цена от 35.60 лв. Като практика ако си поръчваш пакет получаваш отстъпка от цената, но в случая излиза, че пакета е по-скъп.
Във всеки пакет има 9 патрона кола маска и летни от 100 бр. по цени на дребно патроните са по 3 лв. или 9 х 3 = 27 лв. + 7 лв (ленти)= 34 лв.
а пакета е 35.60?.... :-!

аз ли греша или?
vivianna444

Re: Цени на пакети кола маска и ленти

Мнениеот Amritalab » 22 Май 2011, 19:26

Здравейте. Двата пакета са идентични като съдържание и са поставени в двете категории с цел да бъдат лесно разпознаваеми за онази част от потребителите, които имат трудности с навигацията. Този пакет се предлага като улеснение за нашите потребители, които много често имат затруднения какъв тип кола маска да си изберат (предвид голямото разнообразие). В него се предлагат пълнители за големи площи, за чувствителни зони, а също и за по-чувствителни и сухи кожи, което отговаря на нуждите на голям кръг потребители.
Що се отнася до цената на пакета, забелязах, че сте допуснали малка грешка, но това го оставям на Вас да го откриете :).
Надявам се, че съм отговорила на въпросите Ви.

Поздрави и Весели празници.
Аватар
Amritalab
Администратор

Re: Цени на пакети кола маска и ленти

Мнениеот vivianna444 » 26 Май 2011, 20:33

:D ай ай ай ай :D дааа, намерих я :))

Благодаря за бързата доставка, направо нямам търпение да изпробвам новата придобивка. И сега като се замисля, събота ми се вижда доооста далече... :-s

С огромна благодарност и за чудесното обслужване,
Вивианна
vivianna444

Назад към Мнения и коментари