Слънчев и усмихнат ден!

summersunset написа:Здравейте! Искам да поръчам модела Power Pro 120 W, но не е наличен, въпроса ми е кога отново ще имате от този модел? Апаратът Logi има ли термостат, за модела Lucida пише, че има, но за Logi едиснствено пише, че има светлинен индикатор? И последен въпрос: промо пакета към апарат Logi съдържа общо 2 бр. ленти ( 2х100 бр.) ? Правилно ли съм разбрала? Благодаря.
summersunset написа:Здравейте! Днес получих нагревателя си и искам да кажа, че съм адски доволна! За 1 ден идва поръчката, всичко беше опаковано безупречно, патроните бяха опаковани, а апаратът Top performаnсe, който бях харесала е много по-хубав от снимките в сайта. Стойката, която е в сайта към нагревателя на мен ми се видя много грозна, но реших, че въпреки стойката ще е този нагревател, защото ми се видя добър. Но днес, когато разопаковах нещата си, амрита ме изненадаха много приятно. Стойката към апарата е от този тип http://amritalab.eu/arcocere/uredi/wax_ ... ase_triple , много, много съм доволна. Апаратът и стойката към него са бели, красиви и много лесно се почистват. Кабелът е дългичък.. Много бързо се загрява патронът, не се разтича, каквито мнения четох. Нагревателят не пари при продължителна употреба. Изключително доволна съм, дори забелязах, че не боли така, както очаквах. Препоръчвам горещо на всеки продуктите за кола маска на фирма амрита. Оправдаха очакванията миМного, много съм доволна от избора си
и няма да е лошо да обновите снимките на топ пърформанс, защото вакуумната стойка наистина е грозна
Потребители разглеждащи този форум: 0 регистрирани и 1 госта