Уреди и кола маски 2

Коментари и въпроси относно продуктите за депилация и начина им на приложение.

Уреди и кола маски 2

Мнениеот Amritalab » 14 Авг 2013, 16:03

Явно темата за уреди и кола маски се радва на голям интерес и стана доста дълга, затова я затваряме и пускаме нова. Ако искате да прегледате старата тема, може да го направите тук: Уреди и кола маски

Слънчев и усмихнат ден!
:-bd
Аватар
Amritalab
Администратор

Re: Уреди и кола маски 2

Мнениеот Amritalab » 14 Авг 2013, 16:17

Ето и обещаните отговори от минала тема:
1. Нова доставка на уред PowerPro 120W се очаква до средата на септември, защото за колегите от Италия, август е месец за почивки ;)
2. Апаратът Logi не е с термостат, защото е предвиден за домашна употреба и приложението не налага наличие на такива екстри;
3. Да, правилно сте разбрала - промоционалният комплект "Лоджи+" включва два пакета ленти по 100бр и все още е наличен на специална цена \:D/

summersunset написа:Здравейте! Искам да поръчам модела Power Pro 120 W, но не е наличен, въпроса ми е кога отново ще имате от този модел? Апаратът Logi има ли термостат, за модела Lucida пише, че има, но за Logi едиснствено пише, че има светлинен индикатор? И последен въпрос: промо пакета към апарат Logi съдържа общо 2 бр. ленти ( 2х100 бр.) ? Правилно ли съм разбрала? Благодаря. :)
Аватар
Amritalab
Администратор

Мнениеот Amritalab » 14 Авг 2013, 16:25

summersunset, много благодарим за високата оценка и за коментара относно снимката на уреда Top Performance 95W! Колегите от IT Отдела обещават да я обновят при първа възможност :ymblushing:

summersunset написа:Здравейте! Днес получих нагревателя си и искам да кажа, че съм адски доволна! За 1 ден идва поръчката, всичко беше опаковано безупречно, патроните бяха опаковани, а апаратът Top performаnсe, който бях харесала е много по-хубав от снимките в сайта. Стойката, която е в сайта към нагревателя на мен ми се видя много грозна, но реших, че въпреки стойката ще е този нагревател, защото ми се видя добър. Но днес, когато разопаковах нещата си, амрита ме изненадаха много приятно. Стойката към апарата е от този тип http://amritalab.eu/arcocere/uredi/wax_ ... ase_triple , много, много съм доволна. Апаратът и стойката към него са бели, красиви и много лесно се почистват. Кабелът е дългичък.. Много бързо се загрява патронът, не се разтича, каквито мнения четох. Нагревателят не пари при продължителна употреба. Изключително доволна съм, дори забелязах, че не боли така, както очаквах. Препоръчвам горещо на всеки продуктите за кола маска на фирма амрита. Оправдаха очакванията ми :ympeace: Много, много съм доволна от избора си :) и няма да е лошо да обновите снимките на топ пърформанс, защото вакуумната стойка наистина е грозна :)
Аватар
Amritalab
Администратор

Мнениеот summersunset » 15 Авг 2013, 19:30

Здравейте отново! Вече съм с обезкосмен корем! Никога до този момент не съм го обезкосмявала, точно с няколко дърпания го почистих. Малко имам проблеми с дебелите косми, които съм бръснала години, но съм доста неопитна още.. Искам да попитам, дали мога патрони и ленти да купувам от шоурума Ви зад съдебната палата, за да не давам пари за доставка, пък и не ми се иска да ползвам консумативи на друга фирма? :)
summersunset

Мнениеот Ivatod » 01 Юни 2015, 11:14

Колебая се между нагревателя Top performance, Logi+ и Lucida. Кой ще ми препоръчате, какви са предимствата и недостатъците им?
За Lucida пише, че е универсален и с него могат да се ползват всякакви пълнители от 100 мл. За другите това важи ли?
Ivatod

Назад към За епилацията