Уреди и кола маски

Коментари и въпроси относно продуктите за депилация и начина им на приложение.

Re: Уреди и кола маски

Мнениеот megito123 » 23 Окт 2012, 18:54

Здравейте , искам да питам - насочила сам се кам комлекта който е на промоция на ЛОГИ , за кои зони може да се използва за опрделени или не, и има ли абсолутно всичко, за епилация в къщи, благодаря.... :|
megito123

Мнениеот crazydaisy » 14 Фев 2013, 15:21

Здравейте, много ще се радвам, ако ми отговорите. Купих си от вас уред и пълнители с кола маска и ги ползвам за домашна употреба. Ефектът обаче е ужасен. Кола маската наистина отстранява всички косми, обаче след 3-4 дни повечето от тях започват да растат остри и твърди като бръснати или скъсани. От години сама си правя кола маска и такъв проблем не съм имала. На какво би могло да се дължи? Има ли значение вида на кола маската, температурата или дебелината, която се нанася
crazydaisy

Мнениеот Amritalab » 14 Фев 2013, 19:31

Здравейте. Принципно, ако кола маската е изпълнена добре, на 3-4 дни не трябва да има нищо на повърхността. Причината за това което се случва при Вас е, че косъма не се изтръгва, а се скъва и макар и невидим, той всъщност се намира малко под повърхността. Това се случва при много тънки и слаби (рехави) косми, при недостатъчно загрята кола маска, при неправилно или затруднено изтегляне (особено на ръцете и около китките) или при използването на кола маска, която е много силно леплива и с по-малка еластичност. Ако искате ми пишете на ЛС за да обсъдим в детаили и да отстраним проблема.
Поздрави и Весел празник :)
Аватар
Amritalab
Администратор

Мнениеот crazydaisy » 15 Фев 2013, 10:18

здравейте, благодаря ви много за отговора. опитвам се да ви пиша лично съобщение, но ми дава грешка ПОТРЕБИТЕЛИТЕ НЕ СЪЩЕСТВУВАТ. Къде да ви изпратя писмото или може би първо вие да ми пишете на лични :) още веднъж много ви благодаря за бързия отговор
crazydaisy

Мнениеот Amritalab » 15 Фев 2013, 15:05

Здравейте. Пратих Ви ЛС. Пишете ми ако сте го получили. :)
Аватар
Amritalab
Администратор

Мнениеот petinkata » 14 Мар 2013, 10:04

Здравейте :), реших да си поръчам комплекта за кола маска с нагревател на logi. В комплекта има почистващо олио за кола мска, но искам да попитам дали e шоколад, понеже то ми хареса и се чудя дали да го поръчам отделно от комплекта. Благодаря :)
petinkata

Мнениеот Amritalab » 14 Мар 2013, 15:23

Здравейте. Моля уточнете маслото, което желаете в полето за допълнителна информация при попълване на поръчката. Разбира се, че не е нужно да си го поръчвате отделно :).

Поздрави и хубав ден.
Аватар
Amritalab
Администратор

Мнениеот zlatty » 14 Апр 2013, 16:04

Здравейте, имам запитване относно топлата кола маска ( онази,която се разтапя в метална купичка ) като старата топла кола маска ли е или някакъв осъвременен вариант? Искам да попитам с този тип кола маска - 120 мл. до колко почиствания мога да си направя с нея. има ли възможност да се прецежда или е само за еднократна употреба?
zlatty

Мнениеот summersunset » 08 Авг 2013, 00:03

Здравейте! Искам да поръчам модела Power Pro 120 W, но не е наличен, въпроса ми е кога отново ще имате от този модел? Апаратът Logi има ли термостат, за модела Lucida пише, че има, но за Logi едиснствено пише, че има светлинен индикатор? И последен въпрос: промо пакета към апарат Logi съдържа общо 2 бр. ленти ( 2х100 бр.) ? Правилно ли съм разбрала? Благодаря. :)
summersunset

Мнениеот summersunset » 13 Авг 2013, 15:43

Здравейте! Днес получих нагревателя си и искам да кажа, че съм адски доволна! За 1 ден идва поръчката, всичко беше опаковано безупречно, патроните бяха опаковани, а апаратът Top performаnсe, който бях харесала е много по-хубав от снимките в сайта. Стойката, която е в сайта към нагревателя на мен ми се видя много грозна, но реших, че въпреки стойката ще е този нагревател, защото ми се видя добър. Но днес, когато разопаковах нещата си, амрита ме изненадаха много приятно. Стойката към апарата е от този тип http://amritalab.eu/arcocere/uredi/wax_ ... ase_triple , много, много съм доволна. Апаратът и стойката към него са бели, красиви и много лесно се почистват. Кабелът е дългичък.. Много бързо се загрява патронът, не се разтича, каквито мнения четох. Нагревателят не пари при продължителна употреба. Изключително доволна съм, дори забелязах, че не боли така, както очаквах. Препоръчвам горещо на всеки продуктите за кола маска на фирма амрита. Оправдаха очакванията ми :ympeace: Много, много съм доволна от избора си :) и няма да е лошо да обновите снимките на топ пърформанс, защото вакуумната стойка наистина е грозна :)
summersunset

ПредишнаСледваща

Назад към За епилацията