desislava85 написа:Здравейте, колебая се между Arcocere и PowerPro 120 W. Намерението ми е да ги използвам в домашни условия. Ако някой е ползвал и двете, ще се радвам да ме посъветва за домашна употреба струва ли си да се хвърлям на PоwerPro 120 W или Arcocere ще ми свърши същата работа. И още едно въпросче, понеже ми направи впечатление : в характеристиките на Arcocere пише, че трябва да се изключва нагревателя от ел. мрежа, а в тези на PоwerPro 120 W няма такава забележка

Спомням си, че когато съм ходила в козметичен салон, където са използвали такива нагреватели, винаги са били включени към кабела и контакта

Благодарности предварително

Здравей Деси. По отношение на самият процес на епилацията и двата посочени уреда са прекрасни варианти и биха довели до идентични резултати ако се използват правилно. Тук въпросът е по-скоро дали като потребител би имала нужда от допълнителните функции и модерен дизайн или не. Ако за теб единствено значение има резултата, то вариант Arcocere би бил по-икономичен. Още повече, че нагревателят Arcocere е първокласен и много надежден апарат и се радва на много голяма популярност. Ако обаче си потребител с повишени изисквания към вещите за лична употреба и за теб допълнителните функции, бързина на епилацията и много стилен дизайн са важни, може да избереш апарата PоwerPro. Важно е да се знае, че при правилна употреба с правилните консумативи ще постигнеш идеални (и идентични) резултати, с който и да е от двата (а и с всички други показани на сайта) уреда.
Що се отнася до изключването на Arcocere, то това е свързано с факта, че това е електроуред и производителя го препоръчва от съображения за сигурност. Особено ако се ползва в баня, близо до вана или други източници на вода. Разбира се, ако се използва в нормална и безопасна среда нагревателя може спокойно да се употребява заедно с кабела.
Ако имаш някакви други въпроси или колебания по-темата може да ми пишеш на ЛС или на е-мейл.
Поздрави и хубав ден.