Уреди и кола маски

Коментари и въпроси относно продуктите за депилация и начина им на приложение.

Уреди и кола маски

Мнениеот vani4ka » 30 Мар 2009, 14:21

Искам да ви поздравя за прдуктите ви. Уреда и кола маските са страхотни. Препоръчвам ги на всички за депилация в къщи.
vani4ka

Re: Уреди и кола маски

Мнениеот Веселка » 16 Юли 2009, 13:06

Бърза доставка и наистина лесни за употреба кола маски дори и в домашни условия. Много съм доволна от почистващото олио с хлорофил - наистина успокоява кожата и премахна много бързо зачервяванията.
Веселка

Мнениеот nu6i77 » 11 Дек 2009, 14:32

Здравейте и от мен!Аз си поръчах промоционалния пакет Комбо кит Arkocere.Поръчката ми дойде за 2 дни,въпреки,че съм от провинцията.Още същия ден изпробвах продуктите и съм много , много доволна. Искам да кажа на тези,които се колебаят,изобщо да не се съмняват в качеството на продуктите,именно за това пиша,друго е да знае човек от някой който е пробвал.Нагревателят и кола маската са напълно професионални, както в козметичните салони.Също така си поръчах масажно олио и също много съм доволна.И занапред ще си поръчвам продукти от фирмата,защото искрено се радвам на подаръка,който си направих за Коледа.Желая им много успехи и безброй доволни клиенти като мен през новата година! :)
nu6i77

Мнениеот didimancheva » 24 Мар 2010, 20:20

Здравейте Амрита. Закупих си новия уред за затопляне на кола маска Top Performence 95W (http://amritalab.eu/arcocere/uredi/wax_heater_top) и искам да ви кажа че уреда е супер. Наистина стопля колата супер бързо, много е хубав и удобен. Много съм доволна защото всички знаем колко трудно се намира нещо качествено в България. Благодаря ви за бързото и коректно обслужване и ви желая успех :)
didimancheva

Мнениеот GattaNegra » 31 Май 2010, 14:49

Сърдечно Привет!
Аз самия уред си го купих от друг сайт, защото описанието беше по-добро, но не се и съмнявам, че и тук са страхотни!
Сега поръчах консумативи от тук, защото цените са наистина конкурентни, а и разнообразието е много голямо.
Изобщо - това ще ми стане един от редовно посещаваните форуми и сайтове.
Не се колебайте изобщо!
Покупката си струва парите!
GattaNegra

Мнениеот desislava85 » 09 Авг 2010, 22:27

Здравейте, колебая се между Arcocere и PowerPro 120 W. Намерението ми е да ги използвам в домашни условия. Ако някой е ползвал и двете, ще се радвам да ме посъветва за домашна употреба струва ли си да се хвърлям на PоwerPro 120 W или Arcocere ще ми свърши същата работа. И още едно въпросче, понеже ми направи впечатление : в характеристиките на Arcocere пише, че трябва да се изключва нагревателя от ел. мрежа, а в тези на PоwerPro 120 W няма такава забележка :-? Спомням си, че когато съм ходила в козметичен салон, където са използвали такива нагреватели, винаги са били включени към кабела и контакта [-( Благодарности предварително ^:)^
Аватар
desislava85

Мнениеот Amritalab » 10 Авг 2010, 15:45

desislava85 написа:Здравейте, колебая се между Arcocere и PowerPro 120 W. Намерението ми е да ги използвам в домашни условия. Ако някой е ползвал и двете, ще се радвам да ме посъветва за домашна употреба струва ли си да се хвърлям на PоwerPro 120 W или Arcocere ще ми свърши същата работа. И още едно въпросче, понеже ми направи впечатление : в характеристиките на Arcocere пише, че трябва да се изключва нагревателя от ел. мрежа, а в тези на PоwerPro 120 W няма такава забележка :-? Спомням си, че когато съм ходила в козметичен салон, където са използвали такива нагреватели, винаги са били включени към кабела и контакта [-( Благодарности предварително ^:)^

Здравей Деси. По отношение на самият процес на епилацията и двата посочени уреда са прекрасни варианти и биха довели до идентични резултати ако се използват правилно. Тук въпросът е по-скоро дали като потребител би имала нужда от допълнителните функции и модерен дизайн или не. Ако за теб единствено значение има резултата, то вариант Arcocere би бил по-икономичен. Още повече, че нагревателят Arcocere е първокласен и много надежден апарат и се радва на много голяма популярност. Ако обаче си потребител с повишени изисквания към вещите за лична употреба и за теб допълнителните функции, бързина на епилацията и много стилен дизайн са важни, може да избереш апарата PоwerPro. Важно е да се знае, че при правилна употреба с правилните консумативи ще постигнеш идеални (и идентични) резултати, с който и да е от двата (а и с всички други показани на сайта) уреда.
Що се отнася до изключването на Arcocere, то това е свързано с факта, че това е електроуред и производителя го препоръчва от съображения за сигурност. Особено ако се ползва в баня, близо до вана или други източници на вода. Разбира се, ако се използва в нормална и безопасна среда нагревателя може спокойно да се употребява заедно с кабела.
Ако имаш някакви други въпроси или колебания по-темата може да ми пишеш на ЛС или на е-мейл.

Поздрави и хубав ден. :ymhug:
Аватар
Amritalab
Администратор

Мнениеот desislava85 » 10 Авг 2010, 16:30

Благодаря Ви много за изчерпателната информация. Аз също разсъждавах в тази посока, но за всеки случай реших да попитам ;;)
Прекрасен избор на продукти предлагате и от козметичния салон, който посещавам и е Ваш клиент съм излючително доволна от резултатите!!! А това, че е възможно закупуването им и от крайния потребител е един истински Рай за нас жените :) :-!
Аватар
desislava85

Уреди и кола маски

Мнениеот teo75 » 07 Окт 2010, 13:04

Привет и тук!
Много бих искала да си купя Комбо кит за кола маска с 6 бр. пълнители и 100бр. Deluxe ленти и до преди малко се колебаех дали да е точно този вариант или с друг нагревател, докато не прочетох предните два поста, които отговориха на моята чуденка.
Остана ми една обаче: Кола маската, която е в кутии от 400 мл как се използва? Съжалявам за въпросчето, но бих искала да знам, дали се затопля и тя или се използва директно?! Ако се затопля, отново ли трябва да е с подходящ уред или може и по друг начин?!
Благодаря ви за разбирането и отзивчивостта! :ymblushing:
teo75

Мнениеот Amritalab » 07 Окт 2010, 17:25

Привет, teo75!

Благодаря за въпроса! Кола маската в кутии по принцип е предназначена за професионална употреба, но би могла да се използва и в домашни условия. За добиване на работен вискозитет е необходимо да нагреете кола маската в специализиран уред или ако не разполагате с такъв – на единичен котлон, на водна баня до разтапяне на кола маската, като разбърквате отвреме на време. Когато колата стане с консистенция на гъст пчелен мед е готова за употреба. Ако се прегрее и стане твърде течна, може да я оставете да се охлади и сгъсти. Епилацията се прави с дървена или метална шпатула, като колата се нанася на чиста кожа, по посока на растежа на косъма на ивица с ширина около 5 см и дължина – 20 см (горе-долу с формата на лентите). След това действате по познатия начин - прилпвате лентата за епилация върху кола маската и я изтеглете косо назад - срещу растежа на косъма.
Завършвате процедурата с почистващо олио и готово! \:D/
Аватар
Amritalab
Администратор

Следваща

Назад към За епилацията