Въпрос за серум "Депигментин" купен от търговската мрежа

Коментари и въпроси относно козметичните продукти за лице и начина им на приложение.

Въпрос за серум "Депигментин" купен от търговската мрежа

Мнениеот Galiofi » 19 Ное 2010, 12:38

Днес получих поръчката си и нямам търпение да пробвам всички продукти които съм си поръчала. Причината да ви издиря в интернет самоче е малко странна. Преди седмица си купих от дрогерия във Варна 5 ампули серум "Депигментин", като всички ампули бяха с различни нюанси на тъмно кафявото, което малко ме озадачи, но консултантката там ми каза че няма проблем. Въпреки всичко реших да си поръчам от вас за да съм сигурна и сега виждам че серума който вие сте ми изпратили е течност със светъл цвят. Въпросът ми е, това означава ли че серума купен от дрогерията е негоден за употреба и трябва да го изхвърля?
Благодаря Ви предварително за отговора!
Galiofi

Re: Въпрос за серум "Депигментин" купен от търговската мрежа

Мнениеот Amritalab » 19 Ное 2010, 17:47

Привет, Galiofi!

Благодаря за въпроса! Активните серуми "Депигментин" съдържат витамин С, който с течение на времето променя цвета си, но това не означава, че ампулите, които сте си купила са негодни за употреба - срокът на годност, или по-точно "най-добър до..." е посочен на гърба на кутийката и е в рамките на 2 години от датата на производство. Ако имате други въпроси - ние сме на линия ;)

Поздрави и приятни почивни дни!
Аватар
Amritalab
Администратор

Re: Въпрос за серум "Депигментин" купен от търговската мрежа

Мнениеот Galiofi » 20 Ное 2010, 00:10

Благодаря за изчерпателния отговор и много се радвам че притеснението ми е били напразно, но пък благодарение на него се запознах с вашите продукти и дори се сдобих с някои от тях. "Опознаваме доброто, защото го има и злото" или нещо подобно, но пак в този смисъл, казал един умен човек, но не помня кой.
Пожелавам Ви, успешен бизнес!
Galiofi

Назад към За козметиката за лице